İl Başkanı Curoğlu'nun biletini kesti

Parti Meclisinden sonra MYK’ya girebileceği söylenen CHP Milletvekili Özkoç, yeni il başkanı belirlemek için kolları sıvadı. Curoğlu’nu istemeyen Özkoç’un listesinde 3 isim var..
Ali ARICI Ali ARICI

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeniden CHP Genel Başkanlığına seçildiği kurultayda Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesinden Parti Meclisi (PM) üyesi seçilen CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç yeni bir yarışa girdi. 


Özkoçun Kılıçdaroğlunun 'A' takımı olan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi olacağı iddia edildi. MYK üyeliği için Özkoçun adı parti kulislerinde ciddi bir şekilde dillendiriliyor.


PM üyesi olmasıyla ağırlığını hissettiren Özkoçun MYK üyesi de olması halinde teşkilatlarda ağırlığının daha fazla hissedileceği belirtiliyor.


CUROĞLUNU İSTEMİYOR

CHP'de İl Başkanı belirleme söylentileri ise hiç bitmiyor. İddiaya göre Özkoç'un kendisine yakın olarak hissettiği Karapürçek İlçe Başkanı Ekrem Eren, Geyve eski Belediye Başkan adayı Atilla Zeytinoğlu ve 30 Mart seçimlerinde Pamukova Belediye Başkan adayı olan Erdoğan Isır?ın İl Başkanlığına yakın isimler olduğu söyleniyor. 


Eren, Zeytinoğlu ve Isırın isimlerinden birinin İl Başkanı olması konusunda Özkoç'un ısrarlı olduğu iddia ediliyor. 


Özkoç'un halen İl Başkanı olan Oğuzcan Curoğlu?nun değişmesinden yana olduğu ifade ediliyor

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs