Geyve Milli Eğitim Müdürünün Mesajı

Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal, İlköğretim Haftası dolayısıyla Gazipaşa Ortaokulunda yaptığı konuşmada: "Veliler, öğretmenin karşısında değil, yanında olursa öğrencinin başarısı daha da artar.”dedi.
Editör Editör

Sevgili öğrenciler.

2014-2015 eğitim öğretim yılına başlarken coşku ve heyecan içindeyiz. Bu yıl okul öncesi öğrencilerimiz ile ilkokul 1. Sınıflarımız geçen yıl olduğu gibi okulu erken açtılar onlara bu yıl 5. sınıflarda katıldı. Okulu tanıdılar, okula alıştılar. İyi bir uyum haftası geçirdik.


Bu eğitim öğretim yılına 10000’ e yakın öğrencimiz 550 öğretmenimizle başlıyoruz. Sayın Kaymakamımız İdris Akbıyık’ın, geçen yıl bizlere vermiş olduğu destekle sosyal ve kültürel alanda çok ciddi çalışmalar gerçekleştirdik. Ayrıca spor alanında da ilçemizi gururla temsil ettik. Akademik anlamda öğrencilerimizi bir üst okullara hazırlamak için tüm gücümüzle çalıştık. Bu yılda azmimiz ve kararlılığımız tam. Ülkesini, vatanını milletini, bayrağını seven nesiller yetiştirmek için sizlerin himayesinde daha çok çalışacağız.


Sevgili öğrenciler, sizi geleceğe hazırlayan bunca çabayı boşa çıkarmayın. Daha çok çalışın. Öğretmenlerinizi can kulağı ile dinleyin, dersi derste öğrenin ki, daha çok spor yapmaya, daha çok kitap okumaya vaktiniz olsun.


Ne diyor Aşık Veysel,

Dünyanın en zengin adamını gördüm. Sermayen ne diye sordum. Dedi ki OKUL.


Sevgili Gençler, okullarımıza sahip çıkalım. Okullarımızı koruyup güzelleştirelim. 


Çok kıymetli öğretmen arkadaşlarım, öğrencilerinize karşı hoşgörülü ve anlayışlı olunuz. Biliyoruz ki onlar hata yapa yapa hayatı tanıyacaklar. Onları özgür düşünebilen, fikri hür, vicdanı hür bireyler olarak yetiştirin. 


Buradan siz değerli velilerimize de seslenmek istiyorum. Öğretmenlerin çocuklarımızı daha iyi yetiştirmekten başka amacı ve sevinci olamaz. Öğretmenlerin karşısında değil yanında olunuz.


Sözlerime burada son verirken yeni eğitim öğretim yılının ilçemiz ve ulusumuz için hayırlı olmasını diler saygılar sunarım.


                                                       Mehmet Salih CANBAL

                                                       Geyve Milli Eğitim Müdürü



Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs