Başkan Toçoğlu'ndan İlçelere Müjde

‘Her ilçeye bir merkez’
Ali ARICI Ali ARICI

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, tüm ilçelere çocuklara, gençlere, kadınlara, ailelere ve engelli vatandaşlara hizmet sunacak Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezleri kazandıracaklarını müjdeledi. 

Yeni Proje

Başkan Toçoğlu, gazetemize yaptığı özel açıklamasında, “İlçelerimizdeki sosyal ve kültürel yaşama katkı sağlamak amacıyla yeni bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. İlçelerimize, ilçe belediyelerimiz işbirliği ile Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezleri kuruyoruz. Kısa süre içerisinde hayata geçirilecek bu proje ile şehrimize; çocuklara, gençlere, ailelere, kadınlara ve engelli vatandaşlarımıza hizmet verecek yeni merkezler kazandırıyoruz” diye konuştu.


Tek tip olacak


Uygulanacak tip proje ile ilgili detayları da kamuoyu ile paylaşan Başkan Toçoğlu, “Kurulacak merkezlerimizde sosyal projeler üretilecek. Aile içi seminerler ve meslek eğitimleri verilecek. İlçelerimizdeki SAMEK faaliyetleri bu merkezlerde gerçekleştirilecek. Gençlerimiz bu merkezlerde spor yapacak” dedi.


Gösterimler


Başkan Toçoğlu, “Kütüphane ve butik salonunun bulunacağı Gelişim ve Gençlik Merkezi’nde konferanslar ve paneller düzenlenecek, tiyatro ve sinema gösterimleri yapılacak. İlçelerimizdeki sosyal ve kültürel yaşamın kalbi, Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezlerimiz’de atacak” diye konuştu. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs