Alifuatpaşa’lı avcılar keklik sezonunu açtı

Alifuatpaşa’lı avcılar keklik sezonu açılışını Ankara ve Sivas’ta gerçekleştirdi.
KEKLİK AVI BAŞLADI
Ali ARICI Ali ARICI

Ağustos ayında başlayan Birinci grup kuşlardan bıldırcın ve üveyik avından sonra, yaban tavşanı, adatavşanı, tilki, kaya sansarı ve ağaç sansarı avının ve ikinci grup kuşlar olan kum kekliği, kınalı keklik, çil keklik ve kaya kekliği avı ekim ayında başladı.

KEYİFLİ ANLAR

Bu fırsatı iyi değerlendiren Alifuatpaşa Avcılar ve Atıcılar Derneği üyesi avcılar 2 grup halinde Ankara ve Sivas’ta keklik avına çıktı. Oldukça bereketli geçen sezon açılışında keyif dolu anlar yaşandı.

HİLELİ AVCILIK UYARISI

Alifuatpaşa’lı avcılar; avlanma pulu ve avlanma ruhsatı olmadan avlanılmaması gerektiğini belirterek, bir avcının günde 1 tavşan veya 2 keklik avlama hakkı olduğunu, doğanın dengesi açısından belirlenen sayının dışına çıkılmaması gerektiğini kaydetti. Kaçak avcılığın yapıldığına dikkat çeken Alifuatpaş’lı avcılar, “Gece avı, kaçak avcılık, hileli avcılık yapılarak doğamız katlediliyor. Bizler insanlarımızdan daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Halkımız doğa katliamı yapan avcılara karşı uyanık olmalıdır. Bu tür davranışlarda bulunan avcıların şikâyet edilmesini istiyoruz” dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs