Geyve’de Sosyal Medya Zararlıdır Kazandı


Geyve METAL(Anadolu Sağlık Meslek Lisesi) öğrencileri arasında düzenlenen münazarada “Sosyal medya zararlıdır.”tezini savunan grup kazandı.
Editör Editör

Geyve METAL Kültür Edebiyat Kulübü tarafından düzenlenen münazarayı Seda Akyıldız ve Nagihan Yılmazer başarıyla sundu. 10-A sınıfı öğrencilerinden Ozan Kurt, Hilal Güven ve Sümeyye Dişli “Sosyal medya faydalıdır.” tezini, 10-B sınıfından Gaye Öztürk, Gamzenur Yılmazer ve Aslı Koruk da “Sosyal medya zararlıdır.” tezini savundu. Her iki sınıfın öğrencileri de fikrini savunmak için kıyasıya mücadele etti. Seyirci konumunda bulunan öğrenciler,  fikir mücadelesi eden arkadaşlarını ayakta alkışladılar.


Jüri üyeleri Esra Dinç, Saadet Cicikçiol ve Selahattin Çaylı çok çekişmeli geçen konuşmaları değerlendirmekte zorluk çekti. Jüri başkanı Esra Dinç: “Her iki grup da tezlerini çok iyi savundu. Konuşmacıları tebrik ediyorum. Sosyal medya faydalıdır, tezini savunan 10-A sınıfı 911 puan alırken,  sosyal medya zararlıdır diyen 10-B sınıfı 948 puan alarak birinci oldu.”diyerek sonucu ilan etti.

Okul müdürü Ahmet Akkuş: “Öğrencilerimizin toplum karşısında fikirlerini savunma özgüvenini kazanmasını sağlayan münazarayı düzenleyen okulumuz Kültür Edebiyat Kulübüne ve münazaraya katılanlara teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.




Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber 


Jüri Esra Dinç, Saadet Cicikçiol ve Selahattin Çaylı

10-A sınıfı 2. oldu

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs