İlçe Milli Eğitim Müdürlerine Şok Gelişme

Sakarya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı ile Pamukova ve Karasu ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerine yapılan atamalar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ‘Usulsüzlük’ yapıldığı iddiasıyla iptal edildi.
Editör Editör

Sakarya'da okul yöneticilerine yönelik değerlendirme süreci ve açıklanan puanlar ile Sakarya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı ile Pamukova ve Karasu ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerine yapılan atamalar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 'Usulsüzlük' yapıldığı iddiasıyla iptal edildi. İptal kararı Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne geldi.


Alınan bilgilere göre Sakarya'da Ağustos ayında Milli Eğitim Bakanlığının Yeni Yönetici Görevlendirme-Atama Yönetmeliği kapsamında il genelinde 256 okul müdürünün performans değerlendirmesi yapıldı.


Bu kapsamda da değerlendirmede başarılı olan Sapanca Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Davut Olmuşlar Sakarya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına, Sakarya Cemil Meriç lisesi Müdürü Mehmek Çelik, Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Adapazarı Halk Eğitim Müdürü Aziz Demir, Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandılar.


Bu atamalarla ilgili olarak bazı usulsüzlük yapıldığı yönündei ddialar üzerine, Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı araştırma sonrasında biri Sakarya İl milli eğitim müdür yardımcısı, iki ilçe milli eğitim müdürünün görevden alınarak eski görevlerine dönmeleri yönünde karar verdi.


Bu karar gereğinin yapılması için Sakarya İlMilli Eğitim Müdürlüğüne gönderildi


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs