CHP'li Isır'dan Geyve'ye Ziyaret

Adı CHP milletvekilliği adaylığı ve İl başkanlığı için geçen Erdoğan Isır, Karasu ve Geyve İlçe başkanları ile bir araya geldi..

Ali ARICI Ali ARICI

2014 yerel seçimlerinde Pamukova da yerel seçimlerde aldığı oy oranı ile dikkat çeken ve yerel seçimin hemen sonrasında yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Erdoğan Isır, Pamukova İlçe başkanı Muhiitn Sancar ile beraber Karasu Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Nurhan Aydın ve Geyve İlçe başkanı Mevlüt Ayvaz ile bir araya geldi.


Önce Karasu CHP İlçe başkanı Nurhan Aydın ile Karasu da bir araya gelen Erdoğan Isır, CHP nin Sakarya'daki durumunu ve 2015 yılında yapılacak genel seçimleri değerlendirdiler.


Geyve İlçe başkanı Mevlüt Ayvaz, eski İlçe başkanlarından Ertan İnönü ve 2014 yerel seçimlerinde CHP den Geyve de belediye başkanı olan eski ilçe başkanı Erol Akyel ile bir araya geldi ve görüş alışverişinde bulundu.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs