AK Parti Pamukova'da 'Fatih Akın' ile devam kararı

Pamukova Atatürk Kültür Merkezinde yapılan AK Parti Pamukova İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresin de Fatih Akın İlçe başkanı seçilerken, Cevat Keser İl delegesi oldu..
Ali ARICI Ali ARICI

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen kongreye Ak Parti Sakarya İl Başkanı Recap Uncuoğlu, AK Parti Milletvekilleri Şaban Dişli, Hasan Ali Çelik, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Kılıç, Pamukova belediye Başkanı Cevat Keser, İlçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.


401 delegeden, kongreye 251 delege ilgi gösterirken, 251 delegenin oyunu alan Fatih Akın İlçe başkanı oldu. Fatih Akın?ın listesinde, İlçe başkanlığına karşı çıkan Pamukova belediye başkanı Cevat Keser il delegesi olurken, yönetimde Cevat Keser?e yakın olan birkaç isim yer alması dikkat çekti.


İlçe başkanı Fatih Akın ile Cevat Keser?in çekişmesine Süleyman Soylu, Murat Ülker ve Şaban Dişli?nin çabaları ile son verildiği, liste konusunda anlaştıkları görüldü.


İlçe başkanı Fatih Akın yaptığı konuşmada ?Partimizi layıkı ile temsil edebilmek için Pamukovamızda AK Parti bayrağını daha yukarıya taşıyabilmek için azami gayret gösterdik. 30 Mart yerel seçimlerinden ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden alnımızın akıyla çıktık. AK Parti Milletin kurduğu, milletin çizdiği bir dava partisi olduğunu aklımızdan çıkarmayarak bu kutlu yolda emin adımlarla yürüdük. AK Parti iktidarında devlet, milleti ile, tarihi ile coğrafyası ile barışmıştır ? dedi 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs