SİNEM ÖĞRETMEN


Bir öğrencinin gözüyle, bir öğretmen…
Editör Editör

Öğretmen; bir tatlı söz, bir sıcak bakış… 

Öyle ki benim öğretmenim de yüzlerce öğretmenden bir tanesiydi. Onun sayesinde derslerime daha sıkı sarılırdım ve bu yarışta ben de varım diyebilirdim. Sıkıntıya düştüğüm zaman, bir çıkış yolunun varlığını, denemekten vaz geçmemem gerektiğini o öğretti.

8.sınıfta İngilizce dersimize girerdi. Kürsüye oturduğu zaman sevgi dolu gözlerle bakmadan derse başlamazdı. Onun bende ayrı bir yeri vardı. Büyüyünce ben de onun gibi başarılı ve işini seven biri olmak istiyordum. Öğrencilerini hiç ayırmaz, hepsine aynı samimiyetle davranır ve aynı özenle yaklaşırdı. Onun yirmi üç tane çocuğu vardı. Bizler de öğretmenimize aynı sevgiyle yaklaşırdık.

Ne var ki ikinci dönem başlamadan, başka okula tayini çıkmıştı. Öğretmenimizin gidişine hepimiz üzülmüştük. Hatta ben, ailemizden biri gitmişçesine gözyaşımı tutamamıştım. O zamana kadar öğretmenimi ailemden biri kadar sevebileceğimi hiç düşünmemiştim. Hz. Ali’nin “Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum.” sözü o kadar anlamlı ki… Bunu açıklamaya kelimeler yetmez.

Bunu için öğretmenlerimiz bize nasıl sevgi ve şefkatle yaklaşıyorsa biz de onlara aynı davranmalıyız. Benim öğretmenim Sinem Hoca idi. Yıllar geçse de Sinem Öğretmenimi unutamam. 

                 Peki ya sizin öğretmeniniz kim?  


HACER NUR NURAY

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs