Milletvekilliği Adaylιğι kιzιştι!

Ak Partide kongre süreci hιzla devam ederken haziran 2015 seçimleri 25. dönem Milletvekilliği aday adaylιğι için de çalιşmalar ivme kazanmιş gözüküyor.
Ali ARICI Ali ARICI

Ak partideki 3 dönem kuralι gereği mevcut vekillerden 3 tanesinin yeni listeye giremeyecek olmasι yeni müracaat edecek adaylarι sevindirmiş gözüküyor.

Sakaryamιzdan kararlι bir şekilde aday adayι olmaya devam eden Almanyada Mali Müşavirlik yapan ekonomist-siyaset bilimci ve aynι zamanda gazetemizin köşe yazarlarιndan olan Ömer Erdem bu dönem yine aday olmak niyetinde olduğunu ve bu konularda çalιşmalara başladιğιnι ifade etti.

 Kιsa bir süre önce Ankara Büyükşehir Belediyesi Danιşmanlιğι görevine getirildiğini ifade eden ERDEM, Ankara daki temaslarιndan sonra memleketi olan Geyve de bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Geyve Haber'e yaptιğι ziyarette çok samimi açιkalamalarda bulunan Ömer Erdem, bu dönem artιk Sakaryalιya Milletvekili olarak hizmet etmek için var gücüyle çalιştιğιnι gerek Ankara ve gerekse Sakarya`da yapιlan ikili temaslardan aday yapιlabileceğine dair önemli işaretler aldιğιnι söyleyerek medyadan da gerekli desteği göreceğine dair güzel umutlar beslediğini dile getirdi. Geyve`ye çok sιk geldiğini ifade eden Erdem, Sakaryanιn çözüm beklemekte olan meselelerine vakιf olduğunu bu konuda aday adayι olmak isteyecek rakipleri ile tatl bir rekabet yaşamak istediğini ve bu rekabetten hem partinin ve hem de kendisinin güçlenerek çιkacağιnι ama sonuçta bu konuda Geyvemizin kazançlι çιkacağιnι dile getirdi. 

Aday gösterilmesi durumunda yoğun bir tempo ile çalιşmalara devam edeceğini söyleyen ERDEM, 20 yιllιk bilgi ve birikimini başta Geyvemiz olmak üzere Sakarya ve Ülkemiz için değerlendirmeyi çok istediğini ve bu yüzden elinden gelenin en iyisini yapmak ve Milletimize lâyιk olabilmek için gece-gündüz çalιşacağιma dair hemşehrilerime söz veriyorum dedi.

Yakιn zamanda yine Geyve de olacağιnι dile getiren Erdem, Ak Partideki kongre sürecinin hayιrlι olmasι temennisiyle sözlerini tamamladι.

Geyvehaber gazetesi olarak biz de kendisine başarι temennilerinde bulunduk.

GeyveHaber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs