Geyve Sanayi Sitesi satışa çıkartıldı!

Geyve Küçük Sanayi Sitesi makus talihi yenemedi ve satış kararı resmen yayınlandı. 100 işyeri ve 1 arsa icradan satılacak
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Küçük Sanayi Sitesi'nde bulunan 100 adet işyeri ve 1 adet arsa Geyve İcra Dairesi tarafından 12 Mart 2015 günü saat 14:00 ile 14:25 arası ihale yoluyla satışa çıkıyor. Ulusal gazetede yayınlanan satış kararı ilanına göre ilk satış 12 Mart 2015 günü, ikinci satış ise 6 Nisan 2015 günü olarak duyuruldu.

20 yıl önce kurulan Geyve Küçük Sanayi Sitesi Koperatifi, yapım esnasında Halk Bankası'ndan çekilen kredinin geri ödemesinde aksaklıklar yaşayınca icraya düştü. Toplam 6 milyon 200 bin lira borcu olan Küçük Sanayi Sitesi, Banka ile yapılan ödeme anlaşmasını yerine getirmediği için geçtiğimiz yıl İcra kanalıyla satışına karar verilmişti.

Geçtiğimiz Temmuz ayında yapılması gereken icra satışı, Geyve Küçük Sanayi Sitesini yöneten Kayyum ile üyelerin çözüm arayışları nedeniyle ertelenmişti. Kayyum yönetimi ve üyelerin çözüm arayışları sonuç vermeyince Geyve İcra Dairesi tarafından satışına karar verildi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs