Kılıç, Geyve’yi Ziyaret Etti

AK Parti Sakarya İl Başkanı seçilen başkan Fevzi Kılıç Geyve’yi ziyaret etti.
Editör Editör

Geyve’yi ziyaretinde Başkan Kılıç ilk olarak AK Parti İlçe teşkilatına gitti.

Başkan Kılıç’ı teşkilatta İlçe Başkanı Muhittin Irmak, yönetim kurulu, AK Parti Kadın Kolları başkanı ile yönetim kurulu, AK Parti Gençlik Kolları başkanı Faruk Koç ile Yönetim Kurulu üyeleri başkan Kılıç’ı bina girişi önünde karşıladı.

İlçe Başkanı Muhittin Irmak: “AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç teşkilatımızı bilgilendirmek için geldi. Kendilerine teşkilatım adına Hoş geldiniz demek istiyorum.”dedi.

İkinci olarak söz alan Geyve Belediye başkanı Murat Kaya: “Parti kendisini il başkanlığına layık gördü. Bizde kendisini layık gördük. İnşallah bizde Geyve Teşkilatı olarak yapılacak olan Sakarya 5. Olağan İl Kongresi için 07 Şubat 2015 Cumartesi günü saat 11.00 de orada olacağız. Fevzi başkanla diyalogumuz eskilere dayanır. Hasan Ali Beyden sonra bir müddet İl başkanlığı yaptı. Beraberce ve zevkle çalıştık. Kendileri de benim destek verdiğim il başkanıdır. Kendileri büyükşehirde meclis üyemiz ve grup sözcümüz idi. Bizlerde belediye başkanlığı olarak partimizi daha iyi yerlere getirebilmek için en iyi desteği vereceğine inanıyorum.”şeklinde konuştu.

Son olarak söz alan Sakarya AK Parti il başkanı Fevzi Kılıç: “İnsan nefsi güzel sözlerden hoşlanır. Bende Başkan kaya’nın benim için söylediği sözlerden hoşlandım. Layık mıyım, değil miyim? bilmiyorum. İnşallah söylediği sözlere layık olmağa çalışacağım. Eski başkan Recep Uncuoğlu’nun başkanlığa devam etmemesi üzerine Ankara’ya davet edildik. Bu görev bize verildi. Başbakan Davutoğlu: “Beni mahcup etmeyeceksin.”dedi. Ben de: “İnşallah sizleri mahcup etmem.”dedim. Ben bu sözü teşkilat mensuplarımıza güvenerek söylüyorum. Onun için ALLAH her şeyin hayırlısını versin diyorum. İnşallah mahcup olmayız. Beni tanıyanınız, tanımayanınız vardır. 30 yıldır siyasetin içindeyim. Mahalle teşkilatında, gençlik teşkilatında, ilçe yönetim kurulunda, il yönetim kurulunda, il başkan yardımcılığında, il başkanlığında görev yaptım. 2009’da belediye meclis üyesi oldum. Büyükşehir belediyesinde hem grup sözcülüğü, hem belediye başkan vekilliği yapıyoruz. 6 yıldır bu görevi üstlendik. En güzel şekilde yerine getirmek için uğraşıyoruz. Şimdi ide il başkanlığı görevi bize tevdi edildi. Nasıl bir görev alır isek alalım elimden gelen tüm gayreti gösteririm. Bu aldığımız görevden dolayı; ilk meclis toplantısında belediye meclis üyeliğinden, grup sözcülüğünden ve büyükşehir başkan vekilliğinden istifa edeceğim. Dolayısı ile kendi yerimize de başka arkadaşlar gelecektir.”şeklinde konuştu.

Programdan sonra Başkan Kılıç, delegelerin davetiyelerini kendilerine bizzat verdi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs