AK Parti Geyve Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi

AK Parti Geyve Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi yapıldı.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezinde gerçekleşen kongreye, Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti ilçe Başkanı Muhittin Irmak, AK Parti ilçe K.K.Başk. Aynur Gökdemir, AK Parti il Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, 24. dönem Milletvekili Adayı Ender Serbes, delegeler ve çok sayıda Ak Partili katıldı.


Mevcut Başkan Yunus Emre Yar açılış konuşmasıyla veda ederek Gençlik kolları başkanlığını Faruk Koç'a devir etti. Faruk Koç tek liste ile girdiği seçimde Ak Parti Geyve ilçe Başkanlığı Gençlik kolları Başkanı seçildi.


Divan teşekkülünün oluşumunun ardından Saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal Marşı okundu. Misafirlerin takdimleri ve gelen mesajların okunmasının ardından faaliyet raporu okundu. Ak Parti Geyve Mevcut Gençlik kolları Başkanı açılış konuşmasını yaptığı programda, ilçe Başkanı Muhittin Irmak tarafından hizmetlerinden dolayı plaketle ödüllendirildi. Daha sonra ilçe Başkanı Muhittin Irmak yaptığı konuşmada Geyve'de önemli bir günün yaşanmakta olduğunu belirterek Ak Partiinin gençlere önem verip, kadrolarında yer veren Türkiye'de ve dünyada önemli bir oluşum olduğunu söyledi.


Paralel Yapıyla Mücadele


Başkan Irmak: " Partimizin politakalarını her ortamda anlatma görevimiz var. Ana gündemimiz partimizin üzerinde en çok durduğu konu paralel yapıyla mücadele. ülkemizi dış güçlere peşkeş çeklenlerle mücadele etmek bizim boynumuzun borcu. Bu yapının ilçemizde çöreklenmesine ve faaliyet göstermesine asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya: " Bundan önce AK Parti Gençlik başkanı olarak hizmet etmiş arkadaşlarımı tebrik ediyorum, yeni seçilen arkadaşıma da başarılar diliyorum. Bu güne kadar Geyve tarihinde yapılmamış bir hizmeti yapıyoruz. 70 milyonluk bir hizmet yapıyoruz yapılan hizmeti göremeyip sadece dedikodu üretiyorlar. Kanalizasyon çalışmalarımızdan dolayı yollarımızın çamur olması hepimizi zor durumda bırakıyor. Mayıs ayında hizmetimiz tamamlanıyor hemen asfaltlama çalışmalarımıza başlıyoruz. Kimsenin cesaret edemediği bir alt yapı çalışması bu. 12 şubatta 17 km su hattı ihaleye çıkıyor. Bizim derdimiz dedikodu üretmek değil hizmet yapmak. 350 kişilik yurt inşaatımız devam ediyor. Karaçay köprümüz en kısa zamanda tamamlanacak. Bir kaç gün içinde SGK binamız inşaatına başlanılacak" dedi. 

Yeni Başkan Faruk Koç

Eski Başkan Yunus Emre Yar, Yeni Başkan Faruk Koç

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs