TEOG SINAVINDA GEYVE'NİN TARİHİ BAŞARISI

TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) sınavında Türkiye genelinde altı ana dersten yapılan ortak sınavlarda Geyveli öğrenciler, tarihi bir başarı elde etti.
Editör Editör

GEYVE, SAKARYA'DA İKİNCİ

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih CANBAL " Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı verilere göre devlet okulları sıralamasında 14 ilçeyi geride bırakan Geyve Sakarya'da 2. oldu. 

Yaz tatilinden bu yana yaptığımız yoğun çalışmaların sonucunu gururla öğrenmiş bulunmaktayız. Bu başarı Geyveli çocuklarımızındır. Onlarla gurur duyuyorum. 

KAYMAKAM BEY'E TEŞEKKÜRLER

Bu başarıyı elde etmemizde her zaman maddi manevi destekleriyle yanımızda olan Kaymakamımız Sayın İdris AKBIYIK ' a teşekkür ediyorum.

Başta fedakar öğretmenlerim olmak üzere canla başla çalışan okul yöneticilerimi kutluyorum. Daha yolun başındayız. Sorumluluğumuz bir kat daha arttı.


HEDEF, BAŞARIYI KALICI YAPMAK!

Bu başarıyı kalıcı hale getirmek için gecemizi gündüzümüze katıp var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu başarıda en büyük katkısı olan velilerimize de teşekkür ediyorum. Onların eğitime olan ilgisi arttıkça bizler daha bir azimle çalışıyoruz. Veliler, okullarına, öğretmenlerine sahip çıksınlar. Bu çocuklar ülkemizin aydınlık geleceğidir. En iyi yatırım, insana yapılan yatırımdır. 

OKUL MÜDÜRLERİNE TEŞEKKÜR ZİYAFETİ

Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal, ilçedeki 13 ortaokulun müdürünü Soğuksu Doğan Alabalık tesisine davet edip ziyafet çekti:" Değerli meslektaşlarım, ilçemiz okullarının elde ettiği bu başarıdan dolayı sizlere, öğretmen arkadaşlara ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Başarılarının devamını diliyorum."dedi.

 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs