Destekleme Ödemeleri Başladı

Bölgede tarımsal üretimin en yoğun uygulandığı Geyve ilçesinde çiftçilerin beklediği haber geldi. Tarımsal destekleme ödemeleri başladı.
Ali ARICI Ali ARICI

DEKAR BAŞINA

Geyve çiftçisine Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Desteği kapsamında yaklaşık 1 milyon 148 bin TL’nin ödemeleri başladı. 2014 yılı üretim sezonuna ait tarımsal destek ödemeleri kapsamında, Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) dahil olan çiftçilere dekar başına Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Destekleme Ödemeleri Ziraat Bankası’ndan yapılmaya başladı.

28 ŞUBAT’TA BAŞLADI

Geyve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden alınan bilgiler doğrultusunda, Geyve ilçesinde 2651 işletmeye (Çiftçi-Üretici ) 107 bin dönüm arazi için toplam 1 milyon 148 bin 043 TL destekleme ödemesinin 28 Şubat 2015 tarihi itibariyle başladığı bildirildi. Tarımsal faaliyete başlayan çiftçilerin büyük sabırsızlıkla beklediği bu desteklemenin çiftçilerin girdi teminini rahatlatacağı tahmin ediliyor. Çiftçilere yapılan bu 1 trilyonluk destekleme ile sadece 2651 üreticinin değil tüm ilçenin yüzünün güleceği ve Geyve’nin ekonomisinde her alanına canlılık geleceği belirtildi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs