MHP'li Ünver Aday Adaylığını Açıkladı

30 Mart yerel seçimlerinde MHP'den Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olan Orhan Ünver, 7 Haziran seçimlerinde partisinden milletvekili aday adaylığını açıkladı.
Ali ARICI Ali ARICI

“HAYIRLI OLSUN”

MHP'de 7 Haziran seçimleri için ilk milletvekili aday adaylığını, İnşaat Mühendisi ve Müteahhit Orhan Ünver açıkladı. İl Başkanı Levent Bülbül, MHP’li yöneticiler ve çok sayıda partilinin hazır bulunduğu basın toplantısını çok sayıda basın mensubu takip etti. İlk aday adayımızı açıklıyoruz diyen Başkan Bülbül “Biliyorsunuz resmi başvurular 12 Mart’ta başlayacak ama onun öncesinde Sayın Ünver aday adaylığını açıkladı. Hayırlı olsun” dedi.

“ŞÜPHENİZ OLMASIN”

Başkan Bülbül’ün ardından konuşan Orhan Ünver “Allah nasip ederse ülküdaşlarımız sırasını saldı bizede sıra geldiği zaman seve seve canımızı bu dava için vereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın" diyerek bundan sonra şahsına verilen görevleri bu duygularla yerine getireceğini belirtti. Ünver, 7 Haziran seçimleri için "7 Haziran seçimlerinde inşallah davamızı iktidar yapacağız. Bunun için elimizden ne geliyorsa terimizin, kanımızın son damlasına kadar çalışacağımızdan yine kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs