Geyve Atatürk İÖO şampiyon

Son yılların en çekişmeli ve heyecanlı maçında gülen Geyve Atatürk İÖO oldu
Editör Editör

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Minik Erkekler Hentbol Şampiyonasında Geyve Atatürk İlkokulu il birincisi oldu. Şahin İÖO, Ulaç ve Erhan’la iki penaltı atışından yararlanamadı.

NEFESLERİ KESTİLER

Sakarya Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Minik Mini Erkek Hentbol

Hentbol Federasyonu Başkanlığının 2014 - 2015 yılı faaliyet programında yer alan ve Ortaöğretim Okullar Arası Küçük Erkekler Hentbol müsabakası Camili Yenikent Spor Salonu’nda oynanan final maçıyla sona erdi.

21 HAZİRAN 3’NCÜ OLDU

Günün ilk maçı 21 Haziran İÖO ile Özel NEVA İÖO arasında oynandı. Oldukça çekişmeli geçen müsabakanın normal süresi karşılıklı atılan gollerle 3-3 sona erdi. Güçlü rakibi karşısında uzatma dakikalarında Mahmut ile aradığı golü bulan 21 Haziran İÖO, şampiyona üçüncüsü oldu.

TIKLIM TIKLIM DOLDU

Özel Şahin İlkokulu ile Geyve Atatürk İlkokulu’nun karşı karşıya geldiği final maçında gülen Geyve temsilcisi oldu. Her iki okul öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği final maçını yaklaşık 500 öğrenci izledi.

İLK YARI 2-2 BİTTİ

Heyecanın, temponun ve tansiyonun bir an olsun düşmediği karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi. İkinci yarıya iki takımda hızlı başladı. Sert geçen maçın ikinci yarısında Şahin İÖO, tempoyu iyice yükselterek kontrolü ele aldı. Hızlı hücumlarla rakip kalede etkili olan Geyve İÖO, Barış’ın golüyle tekrar öne geçti. Bu golden 2 dakika sonra sahneye çıkan Emirhan farkı ikiye çıkardı: 2-4.

2 PENALTI KAÇIRDI

Geyve İÖO, 26. Dakikada iki oyuncusunun ceza almasıyla son 4 dakikada 5 kişi kaldı. Maçı bırakmayan Şahin İÖO, bitime üç dakika kala Erhan’la penaltı atışından yararlanamadı. Şahin Okulu’nun gol girişimleri sonuç vermeyince mutlu sona ulaşan taraf Geyve İÖO oldu.

Final maçını kaybeden Şahin İÖO ikinci, 21 Haziran İÖO üçüncü, Özel NEVA İÖO ise dördüncülüğü elde etti.Final Müsabakası sonucunda rakibini üstünlük sağlayan Geyve Atatürk İÖO Başkanlığının belirleyeceği bir ilde grup müsabakalarında Sakarya’yı temsil edecek. Maçının ardından düzenlenen ödül töreninde ilk 4 takıma kupa ve madalyaları tarafından verildi. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs