Ömer Erdem'den Akit'e Ziyaret

Sakarya Milletvekili aday adayı Ömer Erdem Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakayayı ziyaret etti.
Ali ARICI Ali ARICI

Gayet sıcak bir sohbet ortamında geçen görüşmede aday adayı Ömer Erdem önce kendisi hakkında kısa bir sunum yaptı. Siyasete 1991 yılında Sakaryanın Geyve ilçesinde Refah Partisi saflarında başladığını ifade eden Ömer Erdem 1993 yılında Almanya’ya yerleşip siyaset bilimleri tahsili yaptığını aynı zamanda Avrupa Milli Görüş teşkilatlarında uzun yıllar üst düzey görevler ifa ettiğini, 2007 ve 2011 yıllarında Ak Partiden aday adayı olduğunu 2015 seçimlerinde artık aday olmak niyetiyle yola çıktığını ifade etti.

Son 11 yıldan bu yana Almanya’da mali müşavir ve şirket danışmanlığı yapmakta olduğunu söyleyen Erdem,2014 yılından itibaren Ankara Büyükşehir Belediyesi bağlı şirketlerin bir kısmına da danışmanlık hizmeti verdiğini söyledi. Siyasete bir makam ve mevki hırsı ile bakmadığını ifade eden Erdem, ‘Biz siyasete bir medeniyet tasavvuru ile bakıyoruz dedi. Siyaseti ülke için, millet için bir nevi ibadet telakki ettiklerini dile getiren Erdem, zira biz siyaset dünyamızın duayen büyüklerimizden böyle bir terbiye ile yetiştik dedi.

Gerek ülke için ve gerekse güzel sakaryamız için Avrupa’da edindiğim bilgi ve birikimimi harekete geçirmek ve millete dokunan, milletin derdiyle hem-hal olan ve vatandaşlarımızı peşinden koşturan değil sürekli vatandaşlarla birlikte olan bir vekil olmak için bütün gücüyle çalışacağını, bunu yapmak için gerekli olan; azim, enerji ve aşka sahip olduğunu ifade etti.

Sakaryanın milli tank ve milli vagon sanayinden sonra milli otomobil için de çok uygun ve hazır bir şehir olduğunu ifade eden Erdem, seçilmesi halinde doğrudan istihdama katkı yapabilecek Avrupalı işadamlarının kentimize getirilmesi noktasında büyük hizmetleri olacağını sözlerine ekledi.

Sakarya Milletvekili aday adayı Ömer Erdemi dikkatle dinleyen Hasan Karakaya ‘ bu kutlu yolculukta size başarılar diliyorum dedi. Ak Parti kadrolarından böyle güzel insanların mecliste bulunmasının kendilerini sevindireceğini ifade eden Karakaya, vatan hasreti çekmiş, Avrupa uygarlığını tanımış ama eskimez medeniyetine samimiyetle bağlı böylesine genç ve heyecanlı arkadaşlarımızın mecliste bulunmasının önemine dikkat çeken Hasan Karakaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti tekrar ifade edip başarılar diledi. Hasan Karakaya’ya kendilerine gösterilen nazik ve yakın ilgiden dolayı teşekkürlerini ifade eden Erdem, en kısa zamanda sizleri Geyvemizin nadide köşelerinde ağırlamak isteriz diyerek davetlerini iletti.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs