Başkan Toçoğlu Muhtarlarla Bir Araya Geldi

7 ilçeden gelen muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Yasası ile hizmet sınırlarımıza dahil olan ilçelerimize kısa süre içerisinde önemli projeler kazandırdık.
Ali ARICI Ali ARICI

7 ilçeden gelen muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Yasası ile hizmet sınırlarımıza dahil olan ilçelerimize kısa süre içerisinde önemli projeler kazandırdık. Biz sorunların üzerine beraberce gidiyoruz. Çözüm odaklılığı temel ilkemiz olarak belirliyor; Büyükşehir sınırlarındaki tüm muhtarlarımızla hizmet ortağı olarak çalışıyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan, Adapazarı, Pamukova, Akyazı, Kaynarca, Hendek ve Geyve ilçelerinden gelen muhtarları Büyükşehir’de ağırladı. Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Poyraz, SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Atilla Toprak, Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar ve Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil’in de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Toçoğlu, muhtarların yerel yönetimler ile vatandaşlar arasında köprü görevi üstlendiğine dikkat çekti. Başkan Zeki Toçoğlu, “Hayata geçirdiğimiz hizmetlerde muhtarlarımız ile ortak akılla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Yasası ile hizmet sınırlarımıza dahil olan ilçelerimize kısa süre içerisinde önemli projeler kazandırdık. Biz sorunların üzerine beraberce gidiyoruz. Çözüm odaklılığı temel ilkemiz olarak belirliyor; Büyükşehir sınırlarındaki tüm muhtarlarımızla hizmet ortağı olarak çalışıyoruz. SEMOS bu anlayışımızın en açık ifadesidir. SEMOS’la muhtarlarımızın talep ve önerilerine dönük yapıcı adımlar atmayı sürdürüyoruz” diye konuştu. Elektronik Muhtarlık Otomasyon Sistemi (SEMOS) ile şehrin her köşesine daha kolay ulaştıklarını da açıklamalarına ekleyen Başkan Toçoğlu, şehrin tüm aktörleri ile geleceğin Sakarya’sını inşa ettiklerinin altını çizdi. Toçoğlu, “Muhtarlarımızın yerel yönetimler ile vatandaşlar arasında köprü görevi üstlendiğini biliyoruz. İnşallah birlikte çalışmaya devam edecek; şehrimizin standartlarını yükselten hizmetleri bir bir hayata geçireceğiz” fadelerini kullandı. Başkan Zeki Toçoğlu açıklamalarının ardından muhtarlardan gelen talepleri dinledi.

Geyve İlçesi Yörükler Mahalle muhtarı Feyyaz Çakır, başkan Toçoğlu'na Yörükler mahallesinin merkez caddenin asfaltlanmasını ve ilçe imar dışında kalan manolya, niğbolu ,leylak ve Ankara caddesinin alt yapısının yenilenmesi için talebini iletti.Toçoğlu en kısa sürede daire başkanlarına talimat vererek incelenip gereğinin yapılması talimatı verdi.

GeyveHaber




#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs