Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi Girişinde Düzenleme

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde başlatılan inşaat çalışmaları nedeniyle hastane girişlerinde düzenleme yapıldı.
Editör Editör

Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşaatıyla katlı otopark inşaatının temel atma hazırlıkları tamamlanan Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Kampüsü’nde vatandaşların inşaat alanından etkilenmemeleri amacıyla acil servis ve poliklinik girişlerinde değişikliğe gidildi. Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nden yapılan açıklamaya göre inşaat alanı olarak belirlenen, İnşaat çalışma alanının zorunlu olarak hastane sınırına kadar bir alanı etkilemesi nedeniyle hastanenin kuzey cephesi tamamen kapatılacağından poliklinik girişleri hastanenin doğu cephesinde bulunan Başhekimlik girişinden sağlanacak. Öte yandan Acil Servis girişi ise hastanenin güney cephesinden gerçekleşecek. Acil Servis girişi için yol düzenleme çalışmaları tamamlanırken yönlendirme levhaları da yol güzergahına yerleştirildi.


İnşaat çalışmaları sürecinde vatandaşların sağlık hizmetlerinden faydalanmalarında bir aksama yaşanmayacağı vurgulanan açıklamada, inşaattan kaynaklanan çalışmalar nedeniyle hasta yakınlarının ve çevre esnafının otopark olarak kullandığı alanlardan dolayı da anlayış gösterilmesi beklendi. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs