SML'den TEŞEKKÜR KAHVALTISI

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri, okullarına maddi- manevi destekte bulunan kurum amirlerine teşekkür etmek için kahvaltı düzenledi.

Editör Editör

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmenlerinin düzenlediği kahvaltıya; ilçe kaymakamı İdris Akbıyık, belediye başkanı Murat Kaya, Emniyet Müdürü Faruk Aktı, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal, Orman İşletme Müdürü Mustafa İşçioğlu, Geyve müftüsü Ali Erhun ve Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Semih  Songür katıldı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER

Okul müdürü Ahmet Akkuş: "Okulumuza her konuda yardımcı olan Sayın Kaymakamımıza, bahçe düzenlemesinde yardımcı olan belediye başkanımıza, bahçemize ağaç dikiminde yardımcı olan Orman İşletme Müdürümüze, mescidimizi düzenleyen müftümüze, öğrencilerimizin hastanede staj yapmalarına yardımcı olan başhekimimize, her zaman yanımızda olan Milli Eğitim Müdürümüze ve güvenliğimizi sağlayan emniyet mensuplarına teşekkür etmek için düzenlediğimiz kahvaltıya katıldığınız için çok teşekkür ederiz. "dedi.

KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER

Davetliler, yapılan çalışmaları yerinde incelemek için; okulu ve bahçeyi gezdiler. 

Geyve kaymakamı İdris Akbıyık okul bahçesine yapılan yürüyüş yolunun açılış kurdelesini keserken yaptığı konuşmada:"Okula destek olan kurum amirlerimize teşekkür ederim. Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Bey'i de tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. "dedi.

 MEHMET AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs