Ali İnci için 'A Takımı' yorumu!

Hendek Belediye Başkanlığı’ndan istifa ederek AK Parti Sakarya Milletvekili seçilen Ali İnci’nin Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun A Takımı olarak gösterilen ekipte yer alabileceği yorumları yapılıyor.
Editör Editör

Başbakan Davutoğlu’nun, “A Takımı” olarak gösterilen danışmanları ve özel olarak Meclis’e girmesini istediği isimler, yeni dönem parlamentosunda yer alacak.

   Pazar günü yapılan 25nci dönem milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti Sakarya'dan milletvekili seçilen   Hendek Belediyesi eski başkanlarından Ali İnci  'Başbakan Davutoğlu'nun  A Takımı' listesinde gösterildi

   Habertürk Gazetesinin haberine göre  Pazar günü yapılan seçimlerde  Ak Parti'nin Sakarya'dan 5nci sıradan milletvekili olarak gösterdiği Ali İnci için “AK Parti MYK, belediye başkanlarının aday olmamaları kararı almış, iki ismi bu karar dışında bırakmıştı. Belediye başkanlığından istifa eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile Sakarya Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de milletvekili seçildi.” yorumu yer aldı. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs