İftarda Doğum Günü Kutlaması

Geyve METEM idari kadrosu, müdür yardımcısı Turgay Memiş'in yaş gününü, Soğuksu Tarzan Ali tesislerinde düzenledikleri iftar yemeğinde kutladı.
Editör Editör


İDARİ KADRO BULUŞTU

İftar yemeğine; okul müdürü Tekin Bayer, müdür başyardımcısı Hüseyin Avni Çalışkan, müdür yardımcıları Hatice Özbudak, Turgay Memiş, Hakan Özkul, Hasan Hüseyin Kurşun, İbrahim Yıldız, memur Hüseyin Kavak, personel Kadir Karakütük, Sadi Özcan, Mustafa Aydemir ve İsmail Vural katıldı.

SÜPRİZ PASTA

Öğretmen Hasan Hüseyin Kurşun iftar duasını yaptıktan sonra, okul müdürü  Tekin Bayer: "Şimdi bir süprizmiz var. Bu pastanın üzerine 5 tane mum koyduk. Her mum 9 yılı temsil ediyor ve Turgay Memiş arkadaşımız bu mumları söndürerek 45. yaşını birlikte kutlayacağız."dedi. Turgay Memiş, alkışlar eşliğinde mumları söndürdü. Arkadaşları da nice yıllara diyerek tebrik etti.

Turgay Memiş, yaş pastayı kesip arkadaşlarına ikram ederken, doğum gününü unutmadıkları için teşekkür etti.

Geyve METEM müdürü Tekin Bayer iftar yemeğinden sonra yaptığı konuşmada:" Bu yıl 5 incisini düzenlediğimiz iftar yemeğimize katıldığınız için teşekkür ederim. Gelecek yıllarda da iftarda buluşmak dileğiyle, iyi akşamlar."dedi.

MEHMET AYDOĞAN  

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs