Vali Coş, Basın Bayramını kutladı

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Basından Sansürün Kaldırılışının 107. Yıldönümü ve 24 Temmuz Basın Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.
Editör Editör

Vali Coş tarafından yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi, “Demokratik toplum olabilmenin en önemli unsurlarından biri olan basın kuruluşlarımız, kuşkusuz ki bireylerin haber alma, bilgilenme ve öğrenme haklarının en etkili araçlarıdır. Teknolojinin hızla geliştiği dönemde yeni iletişim imkanları artarken toplumun doğru bilgilendirilmesi ihtiyacı da daha fazla önem kazanmıştır.

   Dolayısıyla yazılı, görsel ve işitsel kitle iletişim araçlarının, toplumsal gelişmişliği sağlamadaki rolü ve önemi her geçen gün artmaktadır. Bilişim ve teknolojik gelişmelere paralel olarak özellikle internet kullanımıyla birlikte zenginleşen iletişim dünyasında toplum ile devlet arasında köprü olma görevini üstlenen basın mensuplarımız, her türlü mevsim ve iklim şartlarında gerektiğinde hayatlarını tehlikeye atarak görevlerini özveriyle yerine getirmektedir.

   Bu duygu ve düşüncelerle, Basından Sansürün Kaldırılışının 107. Yılında, basın kuruluşlarımızın özellikle yerel basınımız ve çalışanlarının, vatandaşlarımıza doğru bilgi ve haber ulaştırabilmek amacıyla Basın Meslek İlkelerinden taviz vermeksizin çok zor şartlarda görevlerini yerine getirebilmek için gösterdikleri çabayı takdir ediyor, bu vesileyle basınımızın bugüne gelmesinde emekleri geçen ve ebediyete intikal eden basın mensuplarını da rahmetle anıyoruz.

   Sakarya’da faaliyette bulunan gazete, dergi, radyo, internet ve televizyonlarımız ile ulusal ajans temsilcilerinin yer aldığı zengin bir kadroya sahip olan değerli basınımızın tüm mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” 


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs