Recep Uncuoğlu: KOALİSYON ZOR!

Hükümet kurma çalışmalarıyla ilgili bilgi veren AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, “Koalisyon kurulması noktasında umutlu değilim. Olası bir erken seçimde Sakarya aday listesinin değişeceğini de sanmıyorum” dedi.
Editör Editör

Hükümet kurma çalışmalarıyla ilgili bilgi veren AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, “Koalisyon kurulması noktasında umutlu değilim. Olası bir erken seçimde Sakarya aday listesinin değişeceğini de sanmıyorum” dedi

UMUTLU DEĞİLİM

   AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, hükümet kurma çalışmaları hakkında bilgi verdi. CHP ile yapılan görüşmelerin kendisine umut vermediğini söyleyen Uncuoğlu, “Başbakanımız Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun görüşmesi sonrası durum netleşecek. Biz ülkemizi kısır çekişmelerden kurtaracak, sorunları çözecek bir koalisyon kurulsun isterdik. Ama zor gözüküyor” dedi.

TARAFTAR GİBİLER

   Ak Parti dışındaki partilerin ilgili ilgisiz her konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı öne sürdüğünü söyleyen Uncuoğlu, “Partiler çözüm sunmak için değil, sanki taraftar gibi, maç izler gibi değerlendirmeler yapıyor. Her geçen gün ümitler azalıyor. Şahsin ben umutlu değilim. İnşallah bu günlerden sonra Türkiye hükümet boşlukları yaşamayacak güçlü iktidarlara kavuşur” diye konuştu.

LİSTE DEĞİŞMEZ

   Ak Parti olarak olası bir erken seçime hazır olduklarını kaydeden Milletvekili Uncuoğlu, “Biz milletimizin kararına her zaman saygı duyduk. Olası bir seçimde Sakarya’da milletvekili aday listesinin değişeceğini sanmıyorum. Değişim büyük kayıplar yaşanan illerin listelerinde söz konusu olacaktır. Yine de takdir genel merkezimizin ve Başbakanımız’ındır” ifadelerini kullandı.


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs