Geyve’de asfalt çalışmaları ilerliyor

Geyve ilçesinde Altyapı, yağmursuyu ve içmesuyu çalışmalarının sona erdiği bölgelerde 2. Etap asfalt çalışmalarının aralıksız sürüyor.
Editör Editör

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin Geyve ilçesinde başlattığı asfalt atağı devam ediyor.


Daha önce alt yapı çalışması biten bölgelerde asfalt çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi,, Tepecikler Mahallesinden başlayan 2 etap asfalt çalışmalarında yaklaşık 10 kilometre uzunluğundaki güzergahlarda 20 bin ton asfalt kullanılacağı öngörüyor.


Tamamlanan çalışmalar


Kısa süre önce altyapı çalışmalarının sonlandığı Alifuatpaşa Mahallesi ile Geyve ilçe merkezinde 1. Etap asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini  hatırlatan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ali Oktar; “Bilindiği üzere Geyve’de 94 kilometrelik kanalizasyon hattında çalışmalar tamamlanmış, sağlam altyapıya kavuşan alanlarda da asfalt çalışması gerçekleştirilmişti. Devam eden çalışmalarda Altyapı, yağmursuyu ve içmesuyu çalışmalarının sona erdiği bölgelerde 2. Etap asfalt çalışmalarının derhal başladık. Büyükşehir Belediyemizin güçlü hizmet eliyle Geyve’de asfaltsız yol kalmayacak” diye belirtti.


Sorunsuz içme suyu


Geyve’de sorunsuz içmesuyu konusunda da adımlar atılıyor. İhalesi tamamlanan 17 kilometrelik içmesuyu hattıyla da bol ve temiz içmesuyu çalışmalarında da sona gelindi. İlçedeki 7 kilometrelik yağmursuyu hattını da tamamlayan SASKİ ekipleri ilçe merkezinde bağlantı çalışmalarına devam ediyor


Asfalt atağı sürüyor


Geyve ilçe merkezinin bir bölümü ile Alifuatpaşa Mahallesinde yürütülen 1.etap asfalt çalışmalarında kullanılan 10 bin ton asfalttan sonra 2. Etap çalışmalarının yaklaşık 10 kilometrelik bölümünde 20 bin ton asfalt kullanılacak.


Tepecikler Mahallesinde Konyalı Alibey Caddesinde başlayan 2.etap çalışmalarının Alifuatpaşa Huzur blokları arası, Rauf Denktaş Caddesi, İstanbul Caddesi, İnciksuyu Mahallesi Umurbey Caddesi, Pomaklar caddesi, Umurbey yolu, Fabrikalar Caddesinde tamamlanırken bugün itibariyle Yörükler Mahallesinde devam edeceği belirtildi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs