Yeni Geyve SGK binası ile bölgenin sorunları bitecek

Güney için sağlıkta yatırımlar hız kazandı. Geyve’de yapımına devam edilen SGK, önümüzdeki günlerde yeni modern akıllı binası ile bölgeye hizmet etmeye hazırlanıyor.
Editör Editör

Geyve’ye yatırım üstüne yatırım yapılması ile ilçe, bölgede merkez olma konumunda ilerliyor. Geyve’nin en önemli şehircilik yatırımına AK Parti iktidarıyla geldiğini belirten Başkan Murat Kaya, “Geyve halkı her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır” diye konuştu.


Geyve’de 952 metre kare alan içinde yapımı devam eden yeni SGK binasında çalışmalar sürüyor. Geçtiğimiz aylarda müteahhit firma ile inşaat alanı için yer teslimi sözleşmesi yapılmış, yapılacak olan SGK Hizmet binası arazisi üzerindeki eski İlçe Tarım Müdürlüğü’ne ait prefabrik binalar Geyve Belediyesi ekiplerince yıkılmıştı.


ÖNEMLİ YATIRIM


Pamukova ve Taraklı ilçelerinde SGK kapsamındaki tüm çalışan ve emeklinin sorunlarını rahatlıkla karşılayabilecek kapasitede olacak olan yeni SGK hizmet binası,  bölgenin güçlenmesi adına önemli bir yatırım olarak görülüyor. 952 metre kare kapalı alana sahip olan yeni binada yapım çalışmalarının önümüzdeki aylarda tamamlanması bekleniyor.


BÖLGEYE HİZMET


Geyve’yi geleceğe güvenle taşıdıklarını belirten Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, yeni SGK hizmet binasının, Taraklı ve Pamukova’ya da hitap edecek şekilde olacağını ifade etti. Kaya; “Her zaman söylüyoruz. Geyve’yi geleceğe güvenle taşıyoruz. Geyve’ye yatırımlar devam edecek. Geyve halkı her şeyin en iyisine en güzeline layıktır” diye konuştu.


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs