Geyvelilerden Dişli'yi Muhteşem Karşılama

26. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Şaban Dişli 3 dönemden sonra ara verdiği siyaset sahnesine “kaldığımız yerden devam” sloganıyla yeniden döndü.
Editör Editör


Milletvekili Aday listelerinin açıklanmasıyla birlikte çok sayıda vatandaş Diişli’yi karşılamak üzere otoban gişelerinde buluştu. Yaklaşık 100 araçlık konvoyla gişelere gelen vatandaşlar buradan Karaçam’a geçerek Şaban Dişli’nin mini mitingini dinledi.

Şaban Dişli’yi, sevenleri ve parti temsilcileri ile buluşmak üzere geldiği Karaçam’da Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Fatih Akın, Belediye Meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda AK Partili meşalelerle karşıladı.

Birlik ve Beraberliği Sağlayacak Tek Parti AK Parti’dir

Dişli, sevenleriyle bir araya geldiği Karaçam’da bir konuşma yaparak, AK Parti ve Türkiye için bu seçimlerin çok önemli olduğunu söyledi. Şaban Dişli, “Öncelikle bu muhteşem karşılamadan ötürü çok mutlu olduğumu ve duygulandığımı bilmenizi isterim. İnşallah sizlerin gözlerindeki bu ateş, bu canlılık adım adım çoğalır ve Sayın Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü tutmuş oluruz. Ülkemizin ne kadar zor bir dönemden geçtiğini hepiniz iyi biliyorsunuz. Bu sebeple 1 oya bile ihtiyacımız var. O 1 oyu alabilmek için durmadan çalışmamız gerekir. Çünkü şu dönemde Türkiye’de birlik ve beraberliği sağlayabilecek tek parti AK Parti’dir.” dedi.

Fitnecilere Kulağımızı Tıkayalım

1 Kasım seçimleri için Sakarya’nın çok önemli olduğunu belirten Dişli, “Önümüzde 1 ay gibi kısa bir süre var. Bu kısa süre içerisinde kendi birlik ve beraberliğimizi koruyarak, fitne çıkarmaya çalışan bozgunculara kulağımızı tıkayarak çalışmalıyız. Sakarya’nın seçim sonucu Türkiye’de ki başarımızın ortalamasını da veriyor. Biz Sakarya’da başarılı olabiliyorsak İstanbul’u da alıyoruz. İstanbul’u alan seçimi de alır.” şeklinde konuştu.

Terörü Bitireceğiz

Dişli, terör olaylarına da değinerek, “Türkiye’de içeride ve dışarıdaki şer odakları sürekli olay çıkarmaya çalışıyorlar. Biz ilk iktidara geldiğimizde ‘Çarşambayı göreceksiniz ama perşembeyi göremeyeceksiniz’ demişlerdi. Onu aştık partimizi kapatmaya çalıştılar. Onu aştık 27 Nisan E-Muhtırası yayınlattılar. Onu aştık Gezi olaylarını çıkardılar. Gezi’de Cumhurbaşkanımızın dirayetiyle önderliği ile yıkılmadık. Ondan sonra da 17-25 Aralık olayları ile yargı üzerinden darbe yapmaya çalıştılar. Hepsini atlattık, inşallah bu terör olaylarını da atlatacağız. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız bu konuda çok kararlılar ve terör bitene kadar mücadele edeceklerini ifade ettiler.” diye konuştu.

Milletvekili Adayı Şaban Dişli, konuşmasından sonra sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi ve bir süre daha sohbet ederek Karaçam’dan ayrıldı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs