Geyve'de Bir İlk

Geyve Garnizon Komutanlığına ilk defa bayan astsubay çavuş atandı.
Editör Editör


Jandarma Astsubay Çavuş Fatma Dolgar, Gaziler Günü dolayısıyla törende yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: Sayın Kaymakamım, Garnizon Komutanım, Belediye Başkanım ve kıymetli Geyveliler; çağın koşullarına, çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak ancak tarih bilinciyle mümkündür.Milletimizin her ferdi, yaşadığı hayatın geçmişte edinilen tecrubelerin bir sonucu olduğunu bilir. Bu bakış açısıyla gazilerimizin ve şehitlerimizin hatırasını canlı tutar. Onların yazdığı destanı çocuklarına ve torunlarına öğretir. Böylece Türk olmanın gururunu gelecek nesillere aktarır.

Türk milletinin en şanlı kahramanlıklarından biri de Milli Mücadele yıllarıdır. Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde düşmanları ülkemizden kovmuştur. Bu mücadelede ulaşılan gazilik ve şehitlik destanı halen daha anlatılır, kahramanlık türküleri hala söylenir.

Kahramanlık ve hürriyet tutkusunun yanında, milletimizin bir üstün özelliği de sahip olduğu vefa duygusudur. Bize, Türkiye Cumhuriyetini emanet eden gazi ve şehitlerimize gösterdiğimiz hürmet bundandır. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e mareşal rutbesi ve gazilik ünvanın verilişinin yıl dönümünü ve Gaziler Gününü kutluyor, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs