EĞİTİM EMEK İSTER

Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal İlköğretim Haftasında yaptığı konuşmada: "Eğitim; üzerinde titizlikle durulması ve her şeyden fazla sahiplenilmesi gereken, kararlılık isteyen, emek isteyen ve süreklilik taşıyan uğraş dolu bir süreçtir."dedi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


HAYIRLI OLSUN

Sayın kaymakamım, sayın garnizon Komutanım Eğitim Yöneticisi ve Öğretmen Arkadaşlarım , Sevgili Öğrenciler; Saygıdeğer Veliler;

28 Eylül 2015 tarihi itibariyle başlamış olan yeni eğitim ve öğretim yılının hepinize hayırlı olmasını dilerim.

9 bine e yaklaşan öğrencimiz ve 650 öğretmenimiz ile eğitim öğretime başlıyoruz. 

GEYVE'DE 3 YENİ EĞİTİM KURUMU

Bu yıl 3 yeni kurumumuz eğitime başladı. Cumhuriyet ve Gazipaşa İmam- Hatip Ortaokulu ile Doğançay Özel Eğitim 1 kademe uygulama merkezi. Özel eğitim okulumuz inşallah Geyve, Pamukova ve Taraklı bölgesindeki ilkokul çağındaki özel eğitime muhtaç öğrencilerimizi ağırlayacak. Yeni Eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle değerli öğretmenlerimizin, sevgili öğrencilerimizin ve sayın velilerimizin sevincine, heyecanına yürekten katılıyor, sizleri kutluyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Bugün ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi ilçemizde de büyük bir sevinç ve mutluluk içinde 2015–2016 Eğitim-Öğretim yılına başlamanın coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz.

EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK

Kuşkusuz eğitim; üzerinde titizlikle durulması ve her şeyden fazla sahiplenilmesi gereken, kararlılık isteyen ve süreklilik taşıyan uğraş dolu bir süreçtir. Geçen yıl bu uğraşlarımızın meyvesini almanın gururunu yaşıyoruz. 

TEOG sınavlarında ilçemizi 16 ilçe arasında 2. sıraya yükselterek büyük bir başarıya imza atan tüm eğitim paydaşlarımızı canı yürekten kutluyorum. Bu başarıyı devam ettirmek ve daha da yukarılara çekmek için var gücümüzle çalışmak zorundayız. Bu nedenle; öğrencilerimizin daha çok çalışması, bilgiyi sorgulamaları, öğretmenlerimizin bilgiyi aktaran değil, bilgiye ulaşma yollarını sunan kişiler olmaları, velilerimizin ise her alanda evlatlarına verdiği desteklerle aslında 21. yüzyıl Türkiye’sini desteklediklerinin idrakinde olmaları gerekmektedir. “Herkesin eğitim için yapabileceği bir şey vardır. “ sözünden yola çıkarak, veli, öğretmen ve okul yönetimi iş birliğini tam olarak sağlamak eğitim-öğretimde başarının en önemli hazırlayıcısıdır.

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI OLAN GENÇLER

Değerli öğretmenlerimiz ve eğitim yöneticilerimiz, amacımız; geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda ve en iyi şekilde yetiştirmektir. Bunu sağlamak için sizlerle birlikte yeni gelişmeleri dikkate alarak var gücümüzle çalışacağız.

 Çevreyle iç içe, toplumla bütünleşmiş, değişim ve gelişime açık eğitim yuvaları olarak 2015-2016 eğitim-öğretim yılını hep birlikte başarıyla tamamlayacağımız noktasında sizlere olan inancımız ve güvenimiz tamdır. Geyveli eğitim ailesine yeni eğitim ve öğretim yılında başarılı çalışmalar dilerken, eğitim kalitesinin ve başarının arttırılması için çaba gösteren kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyor, tüm yönetici, öğretmen, anne, baba ve sevgili öğrencilerimizi saygı ile selamlıyorum. Yeni öğretim yılı hepimize hayırlı olsun…

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs