Mustafa İsen’in Geyve temasları

Ak Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen seçim çalışmaları kapsamında Geyveli vatandaşlarla buluştu. İlçede bulunan kurum ve kuruluşları da ziyaret eden İsen, Akdoğan ve Umurbey sakinleri ile bir araya geldi.
Ali ARICI Ali ARICI

Seçim çalışmalarını hızlandıran vekiller ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Geyve’de temaslarda bulunan AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, Akdoğan ve Umurbey Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.


Geyve’deki temaslarında İsen’e; Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Faruk Koç ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.


Vatandaşlarla buluşmasında önemli açıklamalarda bulunan Vekil İsen, Geyve’deki alt yapı çalışmalarına değindi. Yapılan çalışmalarla ilçenin geleceğine önemli yatırımlar yapıldığını vurgulayan İsen ayrıca, Geyve'ye kazandırılması düşünülen Gıda OSB noktasında konunun takipçisi olacağı mesajını verdi.


Konuşmasında ülkenin zor bir süreçten geçtiğini belirten İsen, Ak Parti öncesi ve sonrası hakkında analizler yaparak tek parti istikrarının ülkenin geleceği açısından önemine dikkat çekti. 1 Kasım 'ın hiçbir partinin seçimi değil Türkiye'nin kaderi olduğunun altını çizen İsen, 1 Kasım için vatandaşlardan destek istedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs