Sen Şiirsin Öğretmenim

Geyve Atatürk Ortaokulu, Öğretmenler Günü dolayısıyla şiir gecesi düzenledi.
Editör Editör

Geyve Kaymakamlığı Kültür Merkezi ve Öğretmenevi salonunda düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim şube müdürü Aydın Bal, SAYŞAD(Sakarya Yazarlar ve Şairler Derneği) üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Pragramı öğretmen İbrahim Açılan ile Şeyma Atmaca başarıyla sundu.

ÖĞRETMENLERE ÇİÇEK

Geyve Atatürk Ortaokulu müdürü Sevgi Koçak açılış konuşmasında: " 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlçe Kaymakamlığımız  ile Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destekleri ve SAYŞAD üyelelerinin katılımıyla zenginleşen şiir-müzik gecemize hoş geldiniz." dedi. 

SAYŞAD üyeleri, şiir gecesi düzenlediği için okul müdürü Sevgi Koçak'a teşekkür edip, tüm öğretmenler adına çiçek verdi.

SAYŞAD üyeleri ve öğrenciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yazdıkları Öğretmen Sevgisi konulu şiirlerini okudu.


ŞİİR OKUYAN ÖĞRENCİLER

Sevilay Şayan- Sağlık Meslek Lisesi, İbrahim Yıldız-Kozan, Büşra Nur Çankaya-Atatürk Ortaokulu, Medine Coşkun-Cumhuriyet O, Ekrem Gümüşsoy-Geyve O, Emirhan Çetin-Alifuatpaşa O, Çiğdem Demirel-Gazpaşa İHO, Kübra Keskin- Ali Fuat Başgil Anadolu L, Osman Kahve- Akdoğan O, Deniz Doğan- Gazipaşa O, Mücahit Ayözen-Geyve Anadolu Lisesi.

ÖDÜL TÖRENİ

Geyve Milli Eğitim şube müdürü Aydın Bal, şiir okuyan öğrencilere plaket verirken: "Çok güzel bir şiir dinletisi oldu. Bugün hediye verdiğimiz öğrencilerimiz, inşallah gelecekte ünlü birer şair olur. Bizler de onlarla gurur duyarız. Gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve SAYŞAD üyelerine teşekkür ederim." dedi.

SAYŞAD başkanı Çetin Elveren, şiir okuyan öğrencilere çeşitli kitaplar hediye etti.

Mehmet AYDOĞAN-Mustafa Hamdullah ERGİN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs