Ülkü Ocakları’ndan Finale Davet

Geyve Ülkü Ocakları tarafından Ege Üniversitesinde PKK’lı terörist’ler tarafından kalleşce şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu adına düzenlenen ve yaklaşık bir aydan bu yana devam eden futbol turnuvasında sona yaklaşıldı.

Editör Editör

Oniki takimin mücadele ettiği turnuva sonunda adını finale yazdıran AY YILDIZ ve KOCA REİSLER takımları oldu.

Geyve Ülkü Ocakları yönetim kurulu Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Serdar GÜL’ü makamında ziyaret ederek yapılan görüşmeler sonucu final maçının 23 Ocak 23 Ocak Cumartesi akşamı saat 18.00-20.00 arası Raci Halı Saha Tesisleri’nde oynanacağını ifade etti.

Ülkü Ocakları Başkanlığında yapılan görüşmede Geyve Ülkü Ocakları yönetimi tarafından Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Serdar GÜL’e milli takımımızın forması verildi.

Kocaeli Milletvekili ve eski milli futbolcu Saffet SANCAKLI ve Sakarya Milletvekili Zihni Açba ile, Sakarya İlinin eski valisi ve MHP Isparta Milletvekili Nuri OKUTAN’nın katılımları ile gerçekleştirilecek turnuvanın finaline tüm Geyveli sporseverler davet edildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs