Alifuatpaşa MYO masaya yatırıldı

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’nın katılımı ile Alifuatpaşa Meslek Yüksek Okulu’nda bölüm başkanları, öğretim üyeleri ve idari personelin katılımı ile durum değerlendirme toplantısı yapıldı.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Alifuatpaşa Meslek Yüksek Okulu’nun mevcut durum değerlendirme toplantısına katıldı.

NİTELİKLİ İŞ GÜCÜ

Önemli fikir alış verişlerin yapıldığı toplantıda üniversitenin ihtiyaçları değerlendirilirken, iş sektörünün meslek yüksekokullarından beklentileri tartışıldı. Toplantıda ayrıca, danışma kurulu üyelerinden Meslek Yüksekokulu eğitiminin daha kapsamlı ve nitelikli hale getirebilmesi için çeşitli öneriler alındı.

“EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZDİR”

Meslek yüksek okullarının iş dünyasına nitelikli iş gücünü sunan en önemli merciler olduğunu belirten Başkan Murat Kaya, eğitim için her türlü desteği vermenin öncelikleri olduğunu belirtti. Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Kaya, “Alifuatpaşa Meslek Yüksek Okulumuzun ihtiyaçları için toplantı yaptık. Elimizden geldiğince desteğimizi vereceğiz” dedi.

Geyve Haber / Alifuatpaşa- GEYVE


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs