Milletvekili Şaban Dişli’den dedikodulara manidar cevap

Millet-Vekil Buluşmaları kapsamında AKP İl Başkanlığı’nda vatandaşlarla bir araya gelen Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, AK Parti iç işleri hakkındaki sorulara net cevap verdi: “Ailelerde ufak tefek şeyler olur. Önemli olan Sakaryalılara verdiğimiz sözleri bir an önce yerine getirmek”
Ali ARICI Ali ARICI

Millet-Vekil Buluşmaları kapsamında AKP İl Başkanlığı’nda vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Şaban Dişli gündemdeki konuları gazetecilere aktardı.  

Vekiller arasında sıkıntı olduğu iddialarıyla ilgili sorulara net cevap veren Dişli, “Ailelerde ufak tefek şeyler olur. Sonuçta içimizde sıkıntı bile olsa önemli olan Sakaryalılar’a verdiğimiz sözleri bir an önce yerine getirmek” dedi.

“BİRBİRİMİZE KEFALETİMİZ VAR”

Sakarya Milletvekillerinin Bakanlarla buluşmalarına katılmamasıyla ilgili soruyu da cevaplayan Dişli, “Genelde yurtdışı seyahatlerim oluyor ve planlamaları yaparken genellikle son dakikada haber geliyor. Birbirimize önceden kefaletimiz var ve çoğunluğun kararına uyarız. Bir bakana gitmeden önce bu konularla ilgili görüşmelerimiz oluyor ve çoğunluğun kararına uyuyoruz. Zaten bu spekülasyon Bakanımız Binali Yıldırım’a gitmeden önce ortaya çıktı, tabi ki sıkıntılarımız var ama bunları Sakarya’nın işlerine yansıtacak cehalette hiç birimiz olmayız” ifadelerini kullandı.

“PLANLANAN PROJELER GERÇEKLEŞECEK”

 Dişli sözlerine ilçelerde planlanan projeler hakkında devam ederek, “İl genelinde yerel yöneticilerin projelerin hızla devam etmesi için sürekli görüştüklerini ifade eden Dişli, “İl gündemini AK Parti İl Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanlarımız zaten görüşüyor ve planlanan projelerin hızla devam etmesi sağlanıyor” diye belirtti.


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs