KILIÇ MERAK EDİLENLERİ YANITLADI

Ormanpark’ta düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelen İl Başkanı Fevzi Kılıç basında yansıtılan ayrılık konularına atıfta bulunarak “AK Parti ailesi olarak aramızda hiçbir zaman büyük çapta sorun yaşanmaz. Başbakanımızla, Genel Başkan Yardımcımızla, Milletvekillerimizle ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla istişareli hareket ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.
Ali ARICI Ali ARICI

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, gazetecilerle düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi. Toplantıda basın mensuplarının yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı, İl Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu. Başkan Kılıç, toplantıda gündeme dair tüm sorunları yanıtlayarak kendilerini karalama kampanyası içine giren basın kuruluşlarına tepki gösterdi.


“Başarılı Bir Yıl Geride Bıraktık”


Ormanpark’ta düzenlenen basın toplantısında, kurucu üyelerinden olduğu AK Parti Sakarya’da ve kurumlarda aldığı görevlerden sonra 1 yılı aşkın süredir başkanlığını yaptığı AK Parti Sakarya İl Yönetiminin değerlendiren Kılıç, “AK Parti, kuruluşundan bu yana türlü zorlukların üstesinden gelmiş, milletimizden aldığı güç ile ülkemizdeki çağ dışı zihniyetleri bertaraf etmeyi başarmış bir siyasi partidir. Millete hizmet yolunda bize de 7 Şubat 2015’te görev düştü. Görev başında bulunduğumuz 1 yılı aşkın süre içinde 2 Genel seçim atlattık. Hamdolsun çok çalışarak başarıya ulaştık ve bu başarı sayesinde ilimizden bir Genel Başkan Yardımcısı çıktı.” dedi.


“Birlik ve Beraberliğimizde Hiçbir Sorun Yok”


AK Parti’nin her zaman birlik ve beraberlik içinde seçimlere hazır olduğunu belirten Başkan Kılıç, “AK Parti ailesi olarak aramızda hiçbir zaman büyük çapta sorun yaşanmaz. Başbakanımızla, Genel Başkan Yardımcımızla ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla istişareli hareket ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İl Yönetim Kurulunda görevi olan arkadaşlarımızın her biri de partimizi en güzel şekliyle temsil ediyorlar. AK Parti teşkilatları dinamik yapısı itibarıyla seçimlere her zaman hazırdır. Bir gün sonra seçim olacağı söylense biz yine birlik beraberliğimizi koruyarak en güzel biçimde çalışmalarımızı yapar ve sonuca ulaşma gayretinde bulunuruz.” ifadelerini kullandı.


“Şahsi Kişiliğimize de Saldırıyorlar”


Basın mensupları ile yapılan buluşmaların mümkün olduğunca sıklaştırılacağını ifade eden Fevzi Kılıç, “Görev aldığımız günden itibaren yağmur çamur demeden programlarımızı takip eden siz değerli basın mensubu arkadaşlarıma da teşekkürü borç biliyorum. Basın çalışanları, vatandaşlarımızın haber alma haklarını kendilerine sunan birer hizmet eridir. Yaptığınız iş, bu yönüyle kutsal bir meslektir. Ancak hangi amaçla olursa olsun bizleri karalama kampanyası içinde bulunan bazı basın mensuplarının kasti olarak şahsıma kastettikleri de aşikardır. Biz şeffaf bir partiyiz; basın mensupları her an bizlere ulaşabilir ve doğru bilgiyi şahsımdan alabilirler.” şeklinde konuştu.


“Sezai Akyol Merttir”


İl Başkan Yardımcısı Sezai Akyol ile sorunu olan kimselerin olduğu ile ilgili soruya da içtenlikle cevap veren İl Başkanı Kılıç, “Sezai kardeşim AK Parti için her zaman mücadele etmiş örnek bir isimdir. Temsil makamında olması dolayısıyla elbette bazıları tarafından hedef alınacaktır. Sonuçta iktidar partisinin il yönetimiyiz; bu sebeple saldırılar normal. Kendisinin kardeşliği de kavgası da mertçedir.” dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs