Sarıgazi Köyünde 23 Nisan Coşkusu

Geyve Sarıgazi İlkokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramının 96.yıl dönümünü coşkuyla kutladı.
Editör Editör

Sarıgazi Köyü İlkokulu müdürü Mehmet Emin Şimşir, öğretmen Duran Özenç ve öğrencilerin düzenlediği bayram etkinliğini; köy muhtarı Cevdet Özcan ile çok  sayıda vatandaş izledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan 23 Nisan programını öğrenci İlayda Tekin sundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Emir Aran yaptı.

Cansu Karagöz, Esma Nur Güner, Elanur Aydın, Zeynep Gökcan, Zeynep Ece Efe, Nisanur Gencer, Şevval Gündoğdu; Talha Özdemir, Muhammet Yeşilyurt, Semih Gencer, Selçuk Aran, Abdullah Gökcan, Serdar Aran, Ali Efe Öner ve Cemal Can Karagöz şiir okudu.


YARIŞMALAR

Öğrenciler arasında düzenlenen çeşitli yarışmaları seyirciler zevk ve heyecanla izledi: Yapılan yarışmalar ve birinci olan öğrenciler:

Poğaça yeme: Selçuk Aran,

Çiğköfte yeme: Semih Gencer,

Baklava yeme: Yusuf Gökcan,

Muz yeme: Elanur Aydın,

Bisküvi yeme: Bahri Gökcan,

 Yoğurt yeme: Yusuf Gökcan,

Mumyalama: Recep Özdemir- Ali Efe Özcan,

Sandalye kapma: Cansu Karagöz, Emir Aran, M.Ali Şimşek,

Undan pinpon topu çıkarma: Emir Aran.

Okul müdürü Mehmet Emin Şimşir yapılan yarışmalarda birinci olan öğrencilere çeşitli hediyeler verirken: "TBMM açılışının 96.yıl dönümünü kutlama programına katılan halkımıza, geçen yıl okulumuzda öğretmenlik yapıp Adapazarı'na tayin olduğu halde bizi ziyarete gelen Aysel Albayrak'a ve öğrencilere verdiğimiz hediyelere sponsor olan esnafımıza teşekkür ederim."dedi.

MEHMET AYDOĞAN

 Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs