BESMAR Markette ŞOK Bahar İndirimi

Alifuatpaşa'da Merkez Camii karşısında faaliyete devam eden Besmar Markette indirim günleri başladı.
Editör Editör

Bereketli ve Kaliteli Alışveriş Devam Ediyor..


Market sahibi Yusuf Besen “Kaliteyi ucuza almak isteyenleri marketimize bekliyorum. Fiyatlarımız büyük marketlerden bile ucuzdur. Ucuzluğun kalite ile birleştiği tek adres Besmar Market’dir”dedi.


Alifuatpaşa'da Yusuf Besen, marketçilik sektöründe de önemli bir başarıya imza attı.Fiyatlarda indirim ve kampanya yapan BESMAR Market marketçilik sektöründe iddialı olduğunu gösterdi.Rafların özen ve itinayla hazırlandığı BESMAR Market’de almak istenen ürünü hemen bulmak mümkün olduğu gibi çalışanların güler yüzlü ve müşteriyle olan ilgi va alakası gözden kaçmıyor.

Ucuzluğun kalite ile birleştiği tek adres Besmar Market

Gıdadan temizlik ürünlerine,meşrubattan  gıda maddelerine kadar sayısız üründe indirim uygulayan Besmar Market raflarında, muadil ürünlerin yerine kalitesiyle marka olmuş ürünler dikkat çekiyor.

Besmar Market’ de geçerli olan 25 Nisan-01 Mayıs 2016 tarihleri arasında indirim uygulanacak ürünlerin yer aldığı 2 sayfalık insert, tüketicilere ulaştı. 

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs