Geyve İHL'den Kutlu Doğum

Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencileri Peygamber Efendimizin Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde seyircinin gönüllerini fethetti.
Editör Editör

Geyve İmam-Hatip Lisesi salonunda düzenlenen programa İlçe belediye başkan vekili Mehmet Doğru, AK Parti ilçe başkan vekili Ünal Demir, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cahide Mutlu öğretmen, programı başarıyla sundu. Enes Deniz Kuran-ı Kerim okudu. Okul müdürü İbrahim Özkan yaptığı açılış konuşmasında; amacımız, Peygamber Efendimizi sevmek ve sevdirmektir dedi.

Öğrencilerden Edanur Söğüt, Fatma Çiçek, Emrullah Çetinnar, Yunus Emre Önder  ile okul korosu çeşitli ilahiler söyledi. Seni Beklerken ve Yaşlanınca Kılarsın skeçleri çok beğenildi.

Programın  sonunda bir konuşma yapan İlçe Milli Eğim Müdürü Mehmet Doğan, programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

MEHMET AYDOĞAN

 Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs