GEYVE BELEDİYESİNDEN BAŞARIYA ÖDÜL

Geyve belediye başkanı Murat Kaya, bilgi-kültür yarışmasında Sakarya birincisi olan Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile il üçüncüsü olan Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencilerini makamında kabul edip ödüllendirdi.
Editör Editör



Sakarya genelinde 40 Meslek Lisesinin katıldığı bilgi-kültür yarışmasında birinci olan Geyve MTAL(Anadolu Sağlık Meslek Lisesi) öğrencileri Esra Çelik, Yunus Emre Özçelik, Ecenur Bulat, Elif Bulut ve okul müdürü Ahmet Akkuş ile; 20 tane İmam-Hatip Lisesi arasında il üçüncüsü olan Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencileri Erkam Ünal, Betül Arıcıoğlu, Şerife Alp ve Beyza Çağlar okul müdürleri İbrahim Özkan ile beraber belediye başkanı Murat Kaya ziyaret edildi.

Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Ahmet Akkuş: "Öğrencilerimiz önce Geyve ve Akyazı'daki yarışmalarda birinci olarak ildeki yarışmaya katılma hakkını elde etti. Cuma günü Adapazarı Serdivan AVM'deki yarışmaya katıldık. Orda da galip gelerek Sakarya birincisi olduk"dedi.

Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi müdürü İbrahim Özkan, biz de 20 tane İmam-Hatip Liseleri arasında Sakarya üçüncüsü olduk, diye açıklama yaptı.

Öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunan başkan Murat Kaya birer tane de gömlek hediye etti:"Sizlerin  başarınızdan dolayı çok memnun oldum, başarılarınızın devamını dilerim."dedi.

MEHMET AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs