19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

Geyve'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı günün anlam ve önemine yakışır bir şekilde kutlandı.
Editör Editör

KATILIM ÇOK OLDU

Bayram programı Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk koyarak başladı. Saygı duruşu ve istiklal Marşından sonra törene Atatürk Kapalı Spor Salonunda devam edildi.Programa Geyve kaymakamı İlyas Memiş, Garnizon komutanı, Üsteğmen Gökhan Raşit Civek, belediye başkanı Murat Kaya, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor müdürü Nurcan Tabakoğlu, Geyve MYO müdürü Yrd. Doç. Dr. Nermin Akyel, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

GÖSTERİLER BEĞENİ TOPLADI

Programı öğretmen Yılmaz Yürek ve hemşire Pınar Demiral sundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gençlik ve Spor Müdürü Nurcan Tabakoğlu yaptı. Öğrenciler şiirler okudu, türküler söyledi. Geyve Halk Eğitim Müdürlüğü, Atatürk İlkokulu ile Karaçam Ortaokulu folklor ekiplerinin oynadığı halk oyunları çok beğenildi. Karate ve jimnastik gösterileri yapıldı. 

KUPALAR SAHİBİNİ BULDU

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen liseler arası masa tenisi, satranç turnuvası, futbol ve koşuda dereceye giren öğrencilere kupaları ve madalyaları verildi. Geyve kaymakamı İlyas Memiş ve belediye başkanı Murat Kaya, karatede Türkiye ikincisi olan Yasin Arıkan ile Türkiye üçüncüsü olan Aslınur Mutluay'a ikişer tane cumhuriyet altını hediye ettiler. 

METEM'İN MEHTER TAKIMI 

Geyve METEM'in Mehter Takımı kahramanlık marşları söyleyerek alkışı topladı.

Geyve kaymakamı ilyas Memiş ve protokol, programı hazırlayan ve sunan ekibi tebrik etti.

MEHMET AYDOĞAN

Geyve Haber

Ahmet İŞSEVER (70)

Safiye BOSTANCI ve Karaçam ekibi

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs