Aktül'de TEDARİK Şampiyon

Pamukova Aktül Fabrikası ile Öz-Ağaç İş Sendikasının ortaklaşa düzenlediği halı saha turnuvasında kupayı TEDARİK kazandı.
Editör Editör


Pamukova Çelikler Spor Tesislerinde yapılan maçları; Mesut Kaplan, Ahmet Yavuz, Ahmet İhtiyar, Osman Şenel ve Emeti Ateş düzenledi. Turnuvaya şu takımlar katıldı: İdari Bina, Bizim Güvenlik, Materyal Depo, Diriliş, Sevkiyat, Katlama, Arıtma kojen, Kalite Güvence, Tedarik Zinciri, Bakım Gücü, Atmacalar, Konverting, Ustalar ve Ambalaj. 


FİNAL MAÇARI

Atmacalar, Konverting, Tedarik ve Ustalar takımları finale kaldı. Çekişmeli geçen müsabakalardan sonra; Tedarik kupayı aldı.

1.Tedarik,

2.Ustalar,

3.Atmacalar,

4.Konverting


KUPA TÖRENİ

Kupa verme töreninde bir konuşma yapan Öz Ağaç-İş Sendikası baş temsilcisi Mesut Kaplan: "Kardeşlik ve dostluk havası içinde geçen turnuvamıza katılan takımlara, yöneticilerine, seyirciler ve hakemlik yapan Osman Şenel'e çok teşekkür ederim."dedi.

Kupa, madalya ve hediye çeki verme törenine katılan Aktül Genel Müdürü Erkan Tırnavalı, Bakım Direktörü İbrahim Gökçe, Tedarik Yöneticisi Ali Kemal Öztürk, Konverting müdürü Yüksel Özbek ve Satın Alma yöneticisi Mehmet Dayı tüm oyuncuları tebrik edip başarılarının devamını diledi.


GOL KIRALI

 Aktül Genel Müdürü Erkan Tırnavalı, Tedarik oyuncularına birincilik kupasını ve 34 gol atarak, gol kıralı olan Ahmet İhtiyar'a hediyesini verince, seyirci ve oyuncular AHMET İHTİYAR diye tezahürat yaptı.

Kupa ve ödül töreni sonunda oyuncular sevinçten çiftetelli oynadı ve yöneticilerle beraber baklava yediler.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve haber


Gol Kıralı Ahmet İHTİYAR

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs