Seyfettin Azizoğlu Erzurum Valisi Oldu

04.10.2014- 23.08.2008 tarihleri arasında Geyve kaymakamlığı yapan Seyfettin Azizoğlu Erzurum valisi oldu.
Editör Editör

Seyfettin Azizoğlu, göreve başlayınca basına şu açıklamayı yaptı:

"Tarih bu tarih. Erzurum Valiliği görevine başlıyorum. Allah utandırmasın inşallah. Nasıl ki Anadolu eski dünyanın kilidiyse, Erzurum’da Anadolu’nun kilididir. 

Anadolu’da huzur olursa, Anadolu’da kalkınma gelişme olursa, bütün coğrafyada yakın coğrafyada da huzur barış olacağı gibi, Erzurum’da da gelişme ve kalkınma olursa Erzurum’da huzur olursa çevresindeki illerde de çevresinde ki bölgelerde de aynı mana da huzur kalkınma ve gelişme olacaktır. 

O sebeple bölgemizin lokomotifi olan Erzurum’un şu ana kadar devam eden yatırımlarının hızla tamamlanıp bölgenin cazibe merkezi olmasına Erzurum’un bölgenin sanayi ve ticaret merkezi olmasına yönelik çalışmalarımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de hızla devam edeceğiz. 

Bu vesile ile benden önce görev yapmış olan çok değerli ağabeyimiz, valimiz Ahmet Altıparmak’a da teşekkür ediyorum. Erzurum’umuza yapmış oldukları önemli ve değerli katkıları dolayısıyla. Yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum.

 İnşallah ben de ondan aldığım bu bayrağı, benden sonra gelecek olan arkadaşıma en iyi şekilde teslim etmek için gayret etmiş olacağım. İnşallah Allah utandırmaz hep beraber Erzurum’a ve memleketimize hizmet etmiş olacağız." BASINDAN

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs