Taşpınar Otel, Geyve’de Hizmetinizde

2004 yılından beri Geyve'de otel olarak hizmet veren Taşpınar Otel, misafirlerine kaliteli, huzurlu ve rahat bir konaklama sunmayı ilke edinmiş bir kuruluştur.
Editör Editör

Geyve, ilçe merkezi ve çevresi olan diğer ilçeler Pamukova, Adapazarı, Taraklı ve Göynük gibi turizm ve ticaret yerlerine en yakın, merkezi bir konumda bulunması sebebiyle ulaşım kolaylığı sağlamaktadır.

Uydu Sistemli TV

Tüm odalarımızda standart olarak yer alan Uydu Sistemli TV hizmeti sayesinde, yüzlerce TV kanalını izleyebilirsiniz.

Kablosuz 32 Mbps İnternet

İster işinizle ilgili acil bir e-posta göndermek için, isterseniz eğlence için 32 Mbps yüksek hızlı Kablosuz internet hizmeti, siz huzurlu bir ortamda dinlenirken, dünyadan bağınızı koparmıyor.

Kahvaltı

Otelimizin mutfağı geniş kahvaltı mönüsüyle hizmetinizde.

Merkezi Isıtma

Soğuk hava şartlarında, eviniz gibi sıcacık bir ortam için otelimiz ısıtma sistemimizi merkezi ısıtma olarak tesis ettik.

Yastık / Yorgan Menüsü

Taşpınar Otel olarak, en önem verdiğimiz konu, misafirlerimizin rahat bir uyku uyumalarıdır. Bu sebeple sizin tercihleriniz doğrultusunda belirleyebileceğiniz yastık ve yorgan çeşitlerimiz hizmetinizdedir.

Ücretsiz Otopark Alanı

Sizin rahatınız ve güvenliğiniz kadar, aracınızın da güvenliği bizim için önemlidir. Bu nedenle tüm misafirlerimiz ücretsiz olarak otopark hizmetimizden yararlanabilir.

Banyo ve 7/24 Sıcak Su

Tüm otellerin neredeyse tümünde standart haline gelmiş olan Banyo ve 7/24 sıcak su hizmeti, kesinlikle aksaklık götüremez bir hizmettir. Bu nedenle üzerinde itina ile durduğumuz bir hizmetimizdir. Temiz ve sorunsuz banyolarımız da hizmetinizdedir.

Geniş Ferah Lobi

İş görüşmenizi veya turistik gezinizi tamamladıktan sonra, boş vaktinizi değerlendirebileceğiniz 150m2'lik geniş ve ferah lobimiz sizi bekliyor.

Odalar; 1, 2, 3 yataklı olup her odada gardrop, askı, duş ve lavabo, klozet ile alaturka wc mevcut olup, temizliğe azami derecede dikkat edilmekte.

Adres: Çarşı içi GEYVE-SAKARYA

Tel: 0 264 517 50 48

GSM: 0 532 590 95 94



Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs