Pazaryerinde Kavga: 1 Yaralı

Geyve Pazaryerinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi yaralandı.
Editör Editör

Edinilen Bilgiye göre saat 16.00 sularında meydana gelen olayda, esnaflık yapan Ahmet T. kardeşleriyle birlikte ilçe pazaryerinde tezgâhı bulunan Hasan D.nin yanına alacağını almak için gitti. Ancak ikilinin arasında sözlü sataşmalarla başlayan alacak verecek davası kanlı bitti.

Perşembe pazarının Köylü pazarı bölümünde meydana gelen olayda Ahmet T. ve kardeşleri ile pazarcı Hasan D. Arasında başlayan sözlü sataşma sonrası kavga çıktı.

 Grupların birbirine Meyve sebze sandıkları ve taşlarla saldırmaları esnasında Ahmet T. bıçaklandı. Ahmet T’nin bıçaklandığını gören kardeşleri de Pazarcı esnafı Hasan D.’nı dövdüler.

Olay sonrası bıçaklanan Ahmet T. kardeşleri tarafından diğer yaralı Hasan D. ise 112 sağlık ekiplerince Geyve Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ahmet T. burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Emniyet, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs