Muhtarlar Günü Kutlandı

Tüm yurtta olduğu gibi Geyve'de de ilk defa Muhtarlar Günü kutlandı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Geyve Cumhuriyet Meydanında yapılan Muhtarlar Gününü kutlama programına;Geyve kaymakamı İlyas Memiş, Geyve Belediye başkanı Murat Kaya, Garnizon Komutanı Raşit Gökhan Civek, muhtarlar derneği başkanı Süleyman Pınar, 74 mahalle muhtarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, daire müdürleri, ilçe siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Programın sunuculuğunu öğretmen Mehmet Aydoğan yaptı.

Geyve muhtarlar derneği başkanı Süleyman Pınar Atatürk anıtına çelenk sundu. Saygı duruşundan sonra Osmangazi Ortaokulu müzik öğretmeni Çiğdem Abda yönetiminde İstiklal Marşı söylendi.

Muhtarlar Derneği başkanı Süleyman Pınar günün anlam ve önemiyle ilgili yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: Muhtarlarımız ve muhtarlık müessesinin tarihsel bağlarını koruyarak geleceğe yönelik kamu çalışmalarının daha çağdaş ve verimli yürütülmesi amacıyla, başbakanlığın 19 Ekim 2015 tarihli genelgesi ile Muhtarlar Günü olarak kutlanması uygun görülmüş olup bu günün her yıl resmi törenle kutlanacak olması vesilesi ile bizlere sevinç ve gururu bir arada yaşatan Devlet büyüklerimize, ilçemizde görev yapmakta olan 74 muhtarımız adına şükranlarımı sunuyorum.

Anıt önündeki programa katılanlara Muhtarlar odasında meyve ve çay ikram edildi.

Mehmet AYDOĞAN

 Geyve Haber

Süleyman PINAR

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs