Geyve METEM'de 3D Teknolojisi

Geyve METEM'de 3D Bilişim Teknolojileri alanı 3D yazıcı ile tanıştı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Savaş Gümüş: " Bu yazıcı ile beraber okulda öğrencilerin yaptığı çalışmaları somut hale dönüştürmek amaçlanmaktadır.

Katmanlı üretim (Additive Manufacturing) olarak kabul edilen 3D Yazıcı teknolojisi, bilgisayar ortamında tasarladığınız 3 boyutlu objeleri somut hale dönüştürebileceğiniz hızlı prototipleme araçlarıdır. 3 boyutlu tasarımlar, 3D Yazıcıya gönderilerek katman katman gerçeğe dönüştürülür.Kabaca söylemek gerekirse, 3 boyutlu olarak çizdiğiniz her şeyi 3D Yazıcı ile üretebilirsin. Sadece bazı tasarımları üretebilmek için profesyonel makineler gerekebilir. Bu noktada ise FDM teknolojisi kullanan masaüstü 3D Yazıcılar sizin için yeterli olmayabilir. Ayrıca hangi maddeden baskı almak istediğinize göre de 3D Yazıcı değişiklik gösterir.Okulumuza 3D yazıcı hayırlı uğurlu olsun. Amacımız, teknolojiyi öğrencilerimize tanıtmaktır." dedi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs