METEM'den Teknik Gezi

Geyve METEM Teknik Lise 11-T sınıfı 25 öğrenci ile elektrik makineleri ve kontrol sistemleri dersi kapsamında, Geyve'deki fabrikaları, iş imkanlarını ve çalışanlarla öğrencilerimizi bir araya getirmek amacıyla teknik gezi düzenledi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Geziye Elektrik Elektronik teknolojisi alanı öğretmenleri Ümit Ürkmez, Ali Ayverdi ve Aydın Soysal katıldı. Geyve belediyesinin tahsis ettiği otobüs ile UĞUR BALKUV TRİKO SAN TİC. A.Ş. nin fabrikasına gidildi. Öğrencilere öğlen yemeği ikram edildi.

Daha sonra fabrika müdürü Ayhan Yurtdagül ve Geyve METEM mezunu elektrik bakım sorumlusu Murat Kaya, fabrika hakkında bilgi verdi. Üretim alanları gezildi. Öğrencilerin geziye ilgili olduğu gözlendi. Öğrenciler geziyi son derece memnun olarak tamamladılar. Teknik gezilere Geyve ve çevresindeki fabrika ziyaretleriyle devam edilecektir. 

Okul müdürü Tekin Bayer, öğretmenler ve öğrenciler: "Gezimize destek veren Geyve belediyesine, bizleri en iyi şekilde ağırlayan Ayhan Yurdagül ve Murat Kaya'ya teşekkür ederiz."dedi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs