15 TEMMUZ GURUR TABLOMUZ

Geyve Kaymakamlığının başlattığı Değerler Eğitimi projesi kapsamında; Geyve Anadolu Lisesi Müdürlüğünün düzenlediği "15 Temmuz Şehitlerini anma ve Kanserden değil, geç kalmaktan kork." konferansı çok beğenildi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve İmam-Hatip Lisesi salonunda sunulan programa; ilçe kaymakamı İlyas Memiş, 15 Temmuz gecesi Boğaz köprüsünde darbecilere göğsünü siper ederken yaralanan gazilerimizi tedavi eden kahraman Doktor Sezai Çelik, Geyve Devlet Hastanesi başhekimi Dr. Kubilay Gündoğdu, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, yazı işleri müdürü Atilla Vardar, okul müdürü Ahmet Akkuş, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programı öğretmen Hazel Öztekin sundu.


KAHRAMAN DOKTOR

15 Temmuz kahramanlarından Operatör Dr. Sezai Çelik, o gece yaşadıklarını özetle şöyle anlattı: 15 Temmuz gecesi televizyondan darbeyi ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısını duyunca; sitedeki komşularımızla 1.Boğaz Köprüsüne gittik. Yedinden yetmişe el birliği yaparak; milletin parasıyla alınan silahı millete doğrultan hain FETO'cülere gereken dersi verdik. 

Bayrağımızı sırtıma sararak hainler tarafından yaralanan yiğitlerimize ilk müdahaleyi yaptım. Motosikletli gençler de cankurtaran gibi, yaralıları hastanelere taşıdı.

Benim için o gece, FETO'nün gerçek yüzünün ortaya çıktığı gecedir. O gece, elinde bayrak, dilinde tekbir sesi olan vatanseverlerin, hainlere haddini bildirdiği gecedir.


Üstat Necip Fazıl Kısakürek, Türk gencinin nasıl olması gerektiğini şu dizelerle dile getiriyor:

Sen bir devsin, yükü ağırdır devin!

Kalk ayağa, dimdik doğrul ve sevin!

Mehmed'im sevinin, başlar yüksekte,

Ölsek de sevinin, eve dönsek de,

Sanma bu tekerlek kalır tümsekte!

Yarın elbet bizim, elbet bizimdir,

Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir!


Gençler, Milli Şairimiz Mehmet Akif'in dediği gibi Asım'ın nesli gibi gerçek bir nesil olmalısınız.

Yüzlece şehidimizi rahmetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyor; FETÖ'cü hainlere lanet okuyorum.


KANSERDEN KORKMA, GEÇ KALMAKTAN KORK

Geyve Devlet Hastanesi başhekimi Uzman Dr. Kubilay Gündoğdu, bayanlarda sıkça rastlanan rahim ve göğüs kanseri hakkında konuşma yaptı. Bayanların sorularını cevaplandırdı.


KAYMAKAMDAN TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİ

Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, Operatör Dr. Sezai Çelik ve Uzman Dr. Kubilay Gündoğdu'ya teşekkür edip çiçek ve hediye verirken özetle şunları söyledi: Geyve Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle beraber başlatmış olduğumuz Değerler Eğitimi projemize destek veren okul idarecilerine, öğretmenlere, öğrencilerimize, velilerimize çok teşekkür ederim. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmalarını tavsiye ederim.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs