İmam-Hatip Öğrencilerinden Şiir Dinletisi

Geyve İmam-Hatip Ortaokulu 5. Geleneksel Şiir dinletisi gönülleri coşturdu.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi salonunda düzenlenen şiir dinletisine; ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veliler katıldı.
Müdür yardımcısı Ahmet Erol ve Rahmi Kılıç, öğretmen Alaattin Balcı, Refik Ulu ve Mücahit Boz'un hazırladığı programı, Nesibe Kurtulmuş başarıyla sundu.

Şehitler için saygı duruşu yapıldı. İstiklal Marşının okunmasından sonra, okul müdürü Ali Demir selamlama konuşması yaptı. Öğrencilerden Abdulbaki Yıldırım ve Ali Hamza Özer Kuran-ı Kerim tilavet ett.

DUYGUSAL ANLAR

15 Temmuz Kahramanları ve Geyveli Şehit Kahraman Muhammet Fatih Safitürk'le ilgili görseller izlenirken dugusal anlar yaşandı. Öğrencilerden Hatice Meryem Bostan, İrem Yağmur Gürsu, Gülnihal Zeynep Çağlar, Beyza Tuna, Candan Araz, Elif Azut, Hayrunisa Bülbül,Begüm İlhan, Şule Yüksel, İkbal Çakır, Şevval Ahyol, Kübra Şahin, Ahsen Özkul, Zeynep Beyza Demir, Nursena Akkuş, Şevval Gül; Emirhan Karakoç, Mehmet Eren, Berat Balcı ve Muhammet Ay okudukları şiirlerle seyrcilere duygusal anlar yaşattı. Skeçler çok beğenildi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve haber


Ali DEMİR Okul Müdürü

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs